Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
26

Egy múltszázadi ikon- Pál Dénes

0 Komment
0 Reblog

Hiába lett ő a Voice nyertese, Magyarország hangja, mégis sokszor egyedül érzi magát Pál Dénes. Az énekes  elárulta, hogy - a hatalmas felhajtás ellenére - a múlt hét pénteki döntő másnapját is magányosan töltötte. Épp ezért arra vágyik, hogy olyan párra találjon, aki minden helyzetben mellette áll és megérti őt.

Olvasd el a vele készült nagyinterjút, amiből kiderül, miért is magányos a The Voice győztese: http://www.life.hu/legykepben/20130201-pal-denes-a-the-voice-nyertese-magyarorszag-hangja-maganyos.html

26

Természetes szépség/ Natural beauty

0 Komment
0 Reblog

Pécsi Ildikó (Polgár, 1940. május 21. -) Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő és rendező, A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és Kiváló Művésze, Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Kép forrása: Magyar Fotóarchivum

24

Napfény /Sunshine

0 Komment
0 Reblog

"Kinyitottam hát az ablakot, és vele együtt a szívemet. A szobát elárasztotta a napfény, a szívemet pedig elárasztotta a szerelem." Paulo Coelho

24

Jó reggelt!/ Good morning!

0 Komment
0 Reblog

"Az éj gyertyái leégtek, s a reggel ugrásra készen áll a hegytetőn. Indulok élni."

Shakespeare

15

A menta az új fekete/ Mint is the new black

0 Komment
0 Reblog

A szezon legtrendibb színe a menta, amitől azonnal vidám, tavaszi hangulatba kerülünk. Íme egy kis szelekció, hogy mi minden lehet jó, ha menta :)

A mindennapokat is feldobhatjuk ezzel a vidám színnel.

Hirdetés

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek